Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202416.05.2024

Haussa työ, jossa pääset käyttämään osaamistasi laajasti eri merkkisten autojen parissa?

Haemme nyt vakituista autonasentajaa asiakasyrityksemme tiimin uudeksi jäseneksi!

Asiakkaamme on Valkeakoskella toimiva monimerkkikorjaamo, jossa tehdään sesonkeina myös rengastöitä. Tässä työssä pääset tekemään huoltoja, korjauksia ja vianhakua henkilö- ja pakettiautoihin sekä toisinaan myös hybridiautoihin. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Töitä tehdään viihtyisissä tiloissa ja uusilla työvälineillä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin ma-pe klo 8.00-16.00, joten illat ja viikonloput on aina vapaata. Työt pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on tavoitteena vakinaistua yritykseen.

Tämä työ tarjoaa sinulle:
• viihtyisät tilat ja uudet työvälineet (2- ja 4-pilarinostimet, pyöränkulmien suuntauslaite, Bosch-vikadiagnostiikkalaitteet sekä uudet työkalut)
• ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
• rennon ilmapiirin ja apua aina tarvittaessa
• laajat kouluttautumismahdollisuudet
• vapaa-ajan terveysvakuutuksen
• mahdollisuuden laittaa omaa autoa yrityksen tiloissa

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus sekä työkokemusta alalta. Suomen kielen taito on myös tarpeellinen. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulta löytyy aito kiinnostus autoihin, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvä tekemisen meininki!

Oletko sinä tämän tiimin uusin jäsen? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervolle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9-16, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua