Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 25.04.202409.05.2024

Haemme asiakkaallemme kesän ajaksi C-kortillista imu-/paineyhdistelmäauton kuljettajaa rempseään ja huumorintajuiseen tiimiin Tampereelle!

Asiakkaamme on vastuullinen ja henkilöstöstä aidosti huolehtiva ympäristönhuoltoalan ammattilainen, jolla on pitkä ja vakaa historia omalla toimialallaan.

Tässä työssä ttehtäviisi kuuluu viemärien, salaojien, sadevesijärjestelmien ja lokakaivojen tyhjennykset, avaukset ja puhdistukset sekä imu-/paineyhdistelmäauton kuljettajan tehtävät. Työtehtäviin tarjotaan hyvä perehdytys eikä aiempaa kokemusta vastaavasta työstä vaadita.

Työajat tehtävässä ovat arkisin klo 7-15.30 ja työtunteja kertyy 80 h / 2 vko. Työtä tehdään nykyaikaisella kalustolla kohteesta riippuen joko yksin tai pareittain. Palkkauksessa noudatetaan AKT:n TES:ta. Työ alkaa toukokuussa ja jatkuu syyskuun loppuun, mutta hyvälle tekijälle on tarjolla myös mahdollisuus vakinaistua yritykseen.

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta, huumorintajua, halua tarttua tehtäviin sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä käsitellään raskaita työvälineitä. Lisäksi C-ajokortti, kuljettajan ammattipätevyys ja työturvallisuuskortti ovat työssä välttämättömät.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään ohessa olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos sinulle herää kysymyksiä tehtävään liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Henna Tervoon arkisin klo 9:00-16:00, puh. 050 411 2704.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua