Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 26.04.202409.05.2024

Maanrakennustyöntekijä / perämies, -kokoaikainen (Tampere)

Etsimme asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ. Työkohteet ovat erilaisten talojen ja kiinteistöjen pohjien tekoa. Työ on ympärivuotinen. Yritys on pitkään Pirkanmaalla toiminut yritys.

Työssä pärjää henkilö, joka on tehnyt aiemmin maanrakennustyöntekijänä töitä sekä hallitsee mittalaitteet sekä perusasennustyöt.

Työtehtäviisi kuuluu kaivinkoneenkuljettajan perämiehenä toimiminen, mahdollisten salaojien ja kunnallistekniikan asentaminen, korkojen tarkastaminen sekä muut tehtävään liittyvät työt rakennustyömailla.

Tarjoamme mm.:
* työtä vakaassa yrityksessä
* vireän ja vakavaraisen työnantajan
* huumorintajuisen ja ammattilaistasoisen tiimin

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, ammattiylpeä tekijä, joka arvostaa korkeaa laatuvaatimusta. Arvostamme työntekijää, joka osaisi katsoa tasolaserilla korot. Erilaisten koneiden ajotaito on etu tässä työssä.

Tässä työpaikka, jossa jo nyt viihtyy moni alan osaaja! Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi mukava kuulla myös sinusta.

Hae tehtävään rohkeasti oheisen linkin kautta! Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja työhistoriasta. Kannattaa hakea tehtävään kuitenkin heti, sillä täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos tehtävään liittyen tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli p. 050 411 6510, arkisin klo 9.30-16.00 välisenä aikana.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua