Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 30.04.202419.05.2024

Oletko puutarha-alan kokemusta omaava henkilö, joka kaipailee tälle kaudelle vielä työpaikkaa tai oletko halukas vaihtamaan työpaikkaa? Kiinnostaako työ, jossa saat kilpailukykyisen palkan tehdystä työstä? Tervetuloa tiimiin!

Haemme nyt pitkään alalla toimineelle asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteista PUUTARHURIA monipuolisiin puutarhatöihin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tässä mahdollisuus vain kausityölle, mutta toivomme ensisijaisesti, että löytäisimme henkilön joka pystyisi jatkamaan seuraavinakin kausina. Työskentely tapahtuu ensimmäisen kauden ajan Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Työnkuva pitää sisällään mm. puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Asiakkaat ovat pääasiassa taloyhtiöitä ja yrityksiä. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona, kivojen työkavereiden kanssa ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työskentely tapahtuu työparin kanssa ja kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. Työkohteet sijaitsevat Turun alueella. Töitä tehdään ma-pe klo 7-15:30 välillä ja työaika on 40h/viikko. Lomien lisäksi sinulle kertyy siis myös pekkaset.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Eduksi tässä tehtävässä katsotaan aikaisempi kokemus ja/tai koulutus puutarha-alalta. Lisäksi sinulta tulisi löytyä B-ajokortti, vaikka omaa autoa tehtävässä ei tarvitse. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta. Katsomme eduksesi puutarhurin ja/tai arboristin koulutuksen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:
• varmasti alaan nähden kilpailukykyisen palkan
• yrityksen auton käyttöösi
• takuuvarmat työtunnit
• mukavat työkaverit ja työparin kenen kanssa tehdä töitä

Tarjoamme sinulle Clickistä:
• turvallisen työpaikan työllistyä; toimimme kaikkien lakien ja säädösten mukaan sekä työehtosopimuksen määräysten mukaisesti
• lakisääteistä huomattavasti kattavamman työterveyshuollon heti ensimmäisestä päivästä lähtien

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Työt alkavat toukokuussa / sopimuksen mukaan. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä hakuajasta huolimatta. Hakuaikaa 14.5.2024 asti. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua