Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.05.202419.05.2024

Uskomme pyöräilyn vievän maailmaa eteenpäin. Suunnittelemme älykkäitä ja yksinkertaisia ratkaisuja luodaksemme fantastisen pyöräilykokemuksen jokaiselle pyörämme käyttäjälle. Olemme sähköpyörien markkinajohtaja Euroopassa ja toiseksi suurin polkupyörissä ja tarvikkeissa. Pyrimme jatkuvasti luomaan korkealaatuisia ja -toiminnallisia huippuluokan tuotteita, korkealuokkaisella osaamisella. Accell Groupissa työskentelee noin 3 700 työntekijää 15 maassa. Pyöriämme ja niihin liittyviä tuotteita myydään jälleenmyyjille ja kuluttajille yli 80 maassa. Vuonna 2022 myimme yhteensä noin 845 tuhatta polkupyörää ja liikevaihtomme oli yli 1,4 miljardia euroa. Accell Groupiin kuuluva Tunturi Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista sekä johtava polkupyörien maahantuoja Suomessa. Yhtiö on perustettu vuonna 1922. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi polkupyörät sekä tuomme maahan muita kansainvälisesti tunnettuja merkkejä kuten Haibike, Ghost, Lapierre ja Batavus . Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti. Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi. Katso lisää https://tunturi.fi/

Vahvistamme Nordic Finance Service Center tiimiämme ja haussa on nyt CONTROLLER osaksi sitoutunutta henkilöstöämme.

Etsimämme työkaveri on huolellinen ja ratkaisunhakuinen henkilö, kuka työskentelee mielellään alati muuttuvassa työympäristössä. Työtehtävät koostuvat mm. Suomen ja muiden Pohjoismaiden yhtiöiden kuukauden sulkujen raportoinnista Hollannin pääkonttorille, sisäisen kontrollin tehtävistä, budjetoinnista ja muista ennusteista, sekä erilaisista projekteista. Lopullinen tehtävänkuva tulee muovautumaan tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutama vuosi kokemusta controlling-tehtävistä, ehkä jopa kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Pyörität sujuvasti isojakin taulukoita tiedon hakemiseen ja analysointiin, sekä omaksut erilaiset järjestelmät nopeasti. Sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja pystyt pitämään sovituista aikatauluista kiinni tiukoissakin tilanteissa, laatuvaatimuksia unohtamatta. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi.

Työntekijät ovat yhtiömme tärkein voimavara ja luomme heille viihtyisän ja kehittyvän ympäristön omien taitojen sekä yhtiön kehittämiseen. Toiminnassamme näkyy vahvasti kestävän kehityksen vihreät arvot ja vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa. Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic organisaatiotamme, työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa ja tiimin tuen tehtävään sekä hyvät henkilöstöedut. Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2023 noin 36 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 30 henkilöä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtajalle Janne Lukanderille 19.5.2024 mennessä. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Controller". Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Tunturi Oy Ltd:n työntekijäksi. Rekrytointiprosessissamme avustaa Click Henkilöstöpalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lukander p. 050 411 0344, arkisin klo 9–16.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua