Tarjolla yli 2000 työpaikkaa vuodessa!

Avoimet työpaikat

Hakuaika 03.05.202419.05.2024

Etsimme avustavaa KEITTIÖTYÖNTEKIJÄÄ Lietoon! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun huoltoasema, joka omaa pitkät perinteet ja tunnetaankin asiakkaiden keskuudessa loistavasta palvelustaan. Asiakkaille tarjotaan mm. kahvila- ja elintarvikemyyntiä sekä pika-, lounas- ja a la carte ruokailua.

Tehtävä on monipuolinen pitäen sisällään mm. kassatyöskentelyä, yleisestä siisteydestä huolehtimista, tarjoilua ja avustavia keittiötöitä mm. salaattien tekemistä ja muita yksinkertaisia annoksien valmistamiseen liittyviä tehtäviä. Oman osaamisesi mukaan voit osallistua haastavempiinkin annosten valmistustehtäviin. Töitä tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä pääasiallisesti ma-pe ja klo 07-14 tai iltavuoroissa (päättyy viimeistään klo 21:00). Huoltoasema on myös viikonloppuisin avoinna, joten työvuorojakin on aina aika ajoin näinäkin aikoina. Määräaikainen työsuhteesi alkaa aikaisintaan toukokuussa ja päättyy arvioidusti elo-syyskuun aikana, mutta viihtymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus myös pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen. Viime kädessä palkkasi määräytyy TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
• Aikaisempi tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä itseohjautuvuutta.
• Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
• Työpaikalle on mahdollista kulkea julkisilla, joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa huomattavasti kulkemista työpaikan ja kodin välillä.
• Tehtävässä vaaditaan suomen kielitaitoa (B2 taso), koska olet aktiivisessa vuorovaikutuksessa niin asiakkaiden kuin muun henkilöstönkin kanssa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisesti jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8–17.

HELA:n jäsenyritys
AAA 2023
Suomen vahvimmat platina 2023
Kestomenestyjä 2023
Luotettava kumppani
Suomalaista palvelua